Rreth nesh

Altec Communications operon në fushën e telekomunikacionit që nga prilli i 2016. Lindi nga dëshira për t’i dhënë një tjetër dimension fushës së teknologjisë dhe nga dëshira për të patur kontributin tonë në këtë drejtim. Përvoja dhe eksperienca në vendet më të zhvilluara të CEO-s na bëri të kuptojmë aftësin për të themeluar Altec, një kompani me kapital tërësisht Shqiptar. Fal strukturave në pronësi të Altek kemi patur mundësinë të shtojmë gamën e shërbimeve tona. Vetem në pak kohë jemi ndër më të mirët në ofrimin e shërbimit VoIP. Punojmë me platformat më të mira në botë dhe gjithashtu jemi ndër të vetmit që përdorim server online për të ruajtur kualitetin e shërbimit që ofrojmë. Shërbimi i internetit është një risi në kompaninë tonë, kemi licencen e AKEP që na bën një kompani të vërtët në fushën e telekomunicacionit.

Partneret tane