CRM DIALER ONLINE (VICIDIAL – GOAUTODIAL)

Zgjidhje për CALL CENTER Vicidial GOautodial, instalim fillestar.

VICIDIAL është një open source softwer që është projektuar për të bashkëvepruar me sistemin telefonik Asterisk Open Source PBX për të vepruar si një ndërfaqe e plotë për hyrje / dalje në distancë si the me suportin e email-it.

GOautodial është një open source web per call center i bazuar në CentOS. Ai instalon automatikisht aplikacionet (GOadmin, GOreports dhe GOagent), Vicidial, MySQL, PHP, Asterisk, Limesurvey dhe softwer tjetër open source për të pasur një sistem call center plotësisht funksionale. Një open source predictive Dialer dhe sistem IVR + ACD.

Fillimi me Altec është i shpejtë dhe i thjeshtë. Kontakto tani me ne dhe përfito kualitet të lartë dhe cmim preferencial.