SERVER CLOUD

Përfitoni tani nga shërbimi profesional dhe inovativ i serverave online, servera të besueshëm dhe të fuqishëm të bazuar në Linux ose Windows. Serverat tanë të dedikuar të rutimit ju sigurojnë hardware të fundit, procesorë të fuqishëm, trafik të pakufizuar dhe nivelin më të lartë të disponueshmërisë, fleksibilitet dhe efikasitet të serverit. Merrni serverin tuaj të dedikuar për nevojat tuaja individuale për biznesin me çmime që mund të përballoni ose krijoni serverin tuaj të përshtatur në bazë të kërkesë tuaja të veçanta.

VPS

VPS hosting si një zgjidhje me kosto efektive ju ofron karakteristikat më të mira të serverave të dedikuar dhe produkteve të hapësirës së internetit. Ne ju ofrojmë VPS me hard disk SSD për performancë edhe më të shpejtë. Snapshots janë në dispozicion për një rikthim të shpejtë të sistemit. Karakteristikat kryesore janë gjendja e hardware dhe virtualizimit në bazë të KVM.

Fillimi me Altec është i shpejtë dhe i thjeshtë. Kontakto tani me ne dhe përfito kualitet të lartë dhe cmim preferencial.