VOIP

Altec VoIP siguron një qasje të lehtë dhe të drejtpërdrejtë në rutimin e VOIP me cilësi të lartë dhe kosto efikase

Ne ofrojmë thirrje ndërkombëtare përmes interkoneksionit tonë VoIP.

Bashkëpunimi me më shumë se 20 ofrues ndërkombëtarë në mbarë botën na bën të sigurt për cilësinë që ne ofrojmë. Backup i garantuar, numrin DID falas, rutim në të gjithë botën. Vetëm për një kohë të shkurtër kemi arritur kapacitet prej 20 milionë minuta në muaj.

Fillimi me Altec është i shpejtë dhe i thjeshtë. Kontakto tani me ne dhe përfito kualitet të lartë dhe cmim preferencial.

Fillimi me Altec është i shpejtë dhe i thjeshtë. Kontakto tani me ne dhe përfito kualitet të lartë dhe cmim preferencial.