SHERBIMET Me Shume se Kualitet
Shijoni 
Teknologjinë e
 Gjeneratës re

Nëse jeni të fokusuar në shërbim të personalizuar, fleksibël dhe pa shumë kosto, atëherë shërbimi Cloud-based VoIP është i duhuri për ju!

Cilësi e Lartë
Kosto Efektive
Mbulim Global
CLI e Garantuar

VoIP

Cilesia?

Live Stats

Altec Communications

Ne krenohemi me cilësinë e lartë të shërbimit që ofrojmë nëpërmjet rrjetit tonë ndërkombëtar të ekspertëve teknik.

Zgjidhjepër Biznesin Tuaj

Personalizim

Ekipi ynë është gjithmonë i gatshëm të ofrojë asistencë dhe konsulencë , sa herë që ju nevojitet. Ne bëjmë më të mirën për të kuptuar nevojat tuaja dhe për të gjetur zgjidhjen më të mirë për ju.

EkipNdërkombëtar

Network

Me rrjetin tonë ndërkombëtar, ne jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj kur duhet të bisedoni për një ekspertizë të thellë teknike. Na besoni mes zgjidhjeve të biznesit VoIP.

Sinjal I Qartë& i Pastër

Pastërti zëri

Ndaloni së paguari paketën premium për sherbimin e telefonisë fikse dhe filloni të përdorni teknologjinë më të mirë të bazuar në IP për thirrje të qarta dhe të sigurta. Përmirësoni biznesin tuaj!

Cloud Servers

Zgjidhni planin e duhur

Starter

Vicidial/GoAutodial/CRM
10 Agjentë
Live Support *
50€

Basic

Vicidial/GoAutodial/CRM
20 Agjentë
Live Support *
100€

Pro

Vicidial/GoAutodial/CRM
30 Agjentë
Live Support *
150€

Custom

Vicidial/GoAutodial/CRM
30+ Agjentë
Live Support *
TBA

Private. E Sigurtë. E Shpejt

Shërbimi që Meritoni

Zgjidhje të Avancuara që funksionojnë për ju

Cili nga Shërbimet ju duhet?

SMS System

SMS System

CRM System

CRM System

IVR System

IVR System

Zgjidh Shërbimin

VoIP Service

Zgjidh Planin

VoIP Platform

VoIP Platform

Cloud Dialer

Cloud Dialer

Robo Call

Robo Call

Le të ndërtojmë së bashku një plan të dedikuar për biznesin tuaj

Shërbimi për të cilin interesoheni

VoIP ServiceIVR SystemCRM SystemSMS PlatformVOIP PlatformCloud DialerRobo Call

Kanalet e kerkuara
Destinacioni Kanali CPS Vol. Ditor(min)
Zgjidhni paketën: